Kövess minket!

Folyamatosan frissülő online felületeinken minden aktuális információt megtalálsz, ha semmiről sem szeretnél lemaradni, kövesd Facebook és Instagram oldalainkat!

Kérdésed van?

Chatelj velünk messengeren, vagy írj nekünk egy üzenetet az info@edugyula.com e-mail címre. Inkább telefonálnál? Akkor a +36-66-526-878-as számon keress bennünket!


MEGKÖZELÍTÉS

Gyulát négy keréken Budapest felől az M5 autópályán, majd a 44-es úton, míg Szeged és Debrecen felől a 47-es úton, Békéscsabán keresztül közelítheted meg. Az autóbusz-állomás a központban, a vasútállomás a központtól 2km-re található.

Tudtad, hogy akár díjtalanul is Utazhattok Gyulára?

A gyulai várat Gyula belvárosában, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközponttal és a Várfürdővel szemben találod.

Az Erkel Ferenc Művelődési Központot pedig Kossuth tér és a vasútállomás között, a Béke sugárút közepén, a Göndöcs-kert mellett.


gyik - gyakran ismételt kérdések

Hol lesznek az EDÜ fő helyszínei?

A buli a Várkertben, a gyulai vár előtti téren lesz, a Kajasátor pedig a Göndöcs-kertben, az Erkel Művelődési Központ mellett. Versenyhelyszíneket a város több pontjára szervezzük, részletes tájékoztatást majd a versenyfüzetben találsz.

Nem vagyok középiskolás, én is jelentkezhetek?

EDÜ-re középiskolás tanulók jelentkezését várjuk és fogadjuk! Két versenyszám esetén lehetséges, hogy a tagok számának csak (min.) 60%-a rendelkezzen középiskolás jogviszonnyal. Ezek pedig: irodalmi színpad, énekkar-kamarakórus.

Egyszerre több kategóriára is jelentkezhetek?

Igen! De minden kategóriához külön jelentkezési lapot kell kitölteni.

Mennyibe kerül a verseny?

A versenyen való részvétel és a buli ingyenes! Ha egész hétvégre érkezel, akkor mindössze 7.000 Ft-ért biztosítunk számodra szállást 2 éjszakára és étkezést 3 napra.

Szállást és étkezést kötelező igénybe venni?

Nem kötelező, opcionális.